Beers Klimaattechniek bv | Assortimentswijzigingen Fujitsu
15514
post-template-default,single,single-post,postid-15514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Assortimentswijzigingen Fujitsu

Fujitsu airconditioning vervanging wandmodel ASYG07-14LMCA
Het huidige wandmodel van Fujitsu krijgt een facelift en zal april 2017 vervangen worden door het ASYG07-14LMCE model. Gezien deze range veel verkocht wordt is het zaak hier rekening mee houden. Overigens is het buitendeel van de verschillende types uitwisselbaar. De unit heeft een eigentijdse vormgeving met design infrarood bediening. Ook dit jaar komt het ASYG07LMCE model terug in de bekende “mooi weer aktie”

Fujitsu airconditioning vervanging wandmodel ASYG07-12LLCC
Het huidige budget wandmodel van Fujitsu krijgt verbeterde uitvoering en zal medio april 2017 vervangen worden door het ASYG07-12LLCE model. Het buitendeel van de verschillende types is uitwisselbaar.

NIEUW: Fujitsu airconditioning Norcia X hooghangend wandmodel ASYG09-12KXCA
Fujitsu introduceert dit jaar maar liefst 2 nieuwe modellen met het koudemiddel R32. Het eerste model is terug van weggeweest, het hooghangend wandmodel ASYG09-12KXCA in de Nocria X uitvoering. De Nocria uitvoeringen van Fujitsu dragen bij aan de gezondheid van de gebruiker door gebruik te maken van verschillende filtertechnieken. Standaard is de unit voorzien van een elektrostatisch filter, automatische filterreiniger en anti -bacteriële warmtewisselaar die hechting van bacteriën voorkomt.

Dit model is voorzien van de “Dual Blaster” techniek voor een optimale luchtverdeling. De “Dual Blaster” techniek zorgt er in koelfunctie voor dat de koude uitblaaslucht aan het plafond blijft kleven door een onderstroming met ruimtelucht. Hierdoor bereikt de koeling alle gedeelten van het vertrek. In de verwarmingsfunctie zorgt de “Dual Blaster” voor een bovenstroming met ruimtelucht om de warmte zolang mogelijk in het verblijfsgebied te houden.

Naast het milieuvriendelijke koudemiddel R32 is de unit bijzonder energievriendelijk met A+++ label voor verwarmen en koelen. Door een bewegingssensor op de unit zal de regeling aanwezigheid detecteren en het gebruik van de unit hierop aanpassen.

NIEUW: Fujitsu airconditioning Multi buitendelen AOYG36-45LBLA5/6
Dit seizoen nieuw in het Fujitsu airconditioning assortiment Multi Split buitendelen geschikt voor maximaal 5 of 6 binnendelen. Binnendelen worden rechtstreeks op het buitendelen zonder dat branchboxen, T-stukken of recievertank noodzakelijk is. Een prachtige aanvulling op de reeds bestaande range. Voor de selectie van de binnendelen bel of mail mij even. Units zijn leverbaar vanaf mei 2017.

Bekijk hier de pdf met alle bovenstaande assortimentswijzigingen 🙂